9 octombrie 2016

''Toamna....pe portativ''

0 Comentarii
,,TOAMNA...PE PORTATIV” BACAU – 26 - 27 NOIEMBRIE 2016 26.11.2016 - MUZICA POP 27.11.2016 - MUZICA POPULARA Ediţia a - I -a
Organizator: Firma de creatie artistica STAR MELODY,compozitorul Cristian Alivej in colaborare cu ,,CARTICICA CU POVESTI '' - Director - OTETEA RODICA MIRELA.
Obiectivul festivalului este selectia şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii pop ; educarea sensibilităţii, promovarea actului artistic de calitate; stimularea spiritului de competiţie , a comunicării si a fair play-ului între participanţi. Participanţi: Festivalul este deschis tuturor copiilor si adolescentilor cu varsta intre 4 si 18+ ani din gradinite, şcoli, palate/ cluburi ale copiilor (de stat sau private) atat din Romania cat si din strainatate Data desfasurarii –26 - 27 NOIEMBRIE 2016 Locul de desfasurare: BACAU Structura festivalului (concurentii- individual sau duete pot participa la mai multe sectiuni).Duetele vor fi incadrate la varsta cea mai mare dintre cei doi. 01 - Sectiunea Interpretare – pop romanesc- concurentii vor prezenta o piesa romaneasca (cu exceptia pieselor etno-pop care au sectiune separata) potrivita varstei lor, in interpretare vocala cu acompaniament numai pe suport digital. 02 -Sectiunea Interpretare –pop international-concurentii vor prezenta o piesa din repertoriu International, in interpretare vocala,numai cu acompaniament pe suport digital.
Nu se admite acompaniament cu syntetizatoare,chitari ,drums sau alte instrumente.
Grupe de varsta: 4 – 6 ani, 7 ani, 08 ani , 09 ani , 10 ani ,11 ani, 12 ani ,13 ani, 14 ani , 15 – 18 + ani. (grupele de varsta pot fi modificate in functie de numarul participantilor)
03 - Sectiunea - ,,ETNO – POP ’’ (4-18+ ANI)-se pot alcatui subgrupe de varsta in functie de numarul concurentilor - In cadrul acestei sectiuni pot fi interpretate prelucrari dupa piese din folclorul romanesc, international sau numai folclor.
04- Sectiunea -,,IDOLUL MEU” – ( imitatie-4-18+ANI) Concurentul va trimite videoclipul cu vedeta preferata si cu piesa pe care vrea sa o interpreteze (aceeasi piesa ca si piesa din videoclip). Videoclipul va fi proiectat cu videoproiectorul pe un ecran in timp ce concurentul canta. Juriul va analiza evolutia concurentului conform criteriilor de jurizare de la sectiunea interpretare,precum si in ce masura evolutia concurentului se apropie de cea a vedetei preferate din punct de vedere costumatie,coafura,prezenta scenica etc.
05 – Sectiunea - CREATIE (sectiune separata de sectiunea interpretare) :pot participa numai piese compuse in anul 2015-prime auditii sau nu.Piesele participante vor fi trimise pe e-mailul festivalului: toamnapeportativ@gmail.com insotite de acordul autorului (conform formularului de acord atasat).Piesele participante vor fi preselectate de un juriu alcatuit din muziceni profesionisti.
06 – Sectiunea – GRUPURI MICI Grupuri de la 2 pana la 4 copiii.
07 - Sectiunea - ,,Muzica Populara ’’- SOLISTI (4-18+ ANI)- SE VOR CANTA O DOINA SI O MELODIE CU ACOMPANIEMNTla muzica populara o doina sau balada este obligatorie, costumul, autentic, reprezentativ pt zona din care vine solistul. Grupe de varsta: 4 – 6 ani, 7 ani, 08 ani , 09 ani , 10 ani ,11 ani, 12 ani ,13 ani, 14 ani , 15 – 18 + ani. (grupele de varsta pot fi modificate in functie de numarul participantilor).
08 - Sectiunea - ,,Muzica Populara ’’- ANSAMBLURI - (4-18+ ANI)-in urma preselectiei vor fi acceptate 7 ansambluri La sectiunea ansambluri timpul maxim de evolutie sa fie de maxim 15 minute.Ansamblul trebuie sa contina maxim 8 perechi adica 16 copii. Costumul COPIILOR sa fie autentic, reprezentativ pt zona din care vina ansamblul.
CONDIŢII DE PARTICIPARE PRESELECTIA: FARA TAXA DE PRESELECTIE ! Toţi copiii care doresc să participe la preselecţie vor trimite până la data de 05.11.2016 (INCLUSIV) pe adresa de e- mail : toamnapeportativ@gmail.com următoarele: Fişa de înscriere completată si semnata cu pixul(nu electronic¬),in care se specifica sectiunea la care participa.Pentru fiecare sectiune se va completa o fisa de inscriere separata. - O piesa (pozitiv+negativ) în format MP3 ,si videoclipul (pentru cei care se inscriu la sectiunea „IDOLUL MEU”) - O fotografie in format ( jpeg,jpg) (cei care au mai participat la festivalurile noastre din anul 2015 si nu vor sa-si schimbe fotografia de prezentare, ne pot indica la care din festivalurile noastre au trimis acest document ) - copie certificat de nastere (cei care au mai participat in festivalurile noastre din anul 2015 nu mai trebuie sa trimita copie dupa certificat-pe fisa de inscriere se va specifica la care din festivalurile noastre a trimis acest document ). Piesele admise la preselecţie vor fi prezentate în concurs, nu se admite schimbarea acestora in timpul concursului. Negativele pot conţine voci (backing vocals) inclusiv grup vocal.
Festivalul este organizat în parteneriat cu Cărticica cu Povești, din dorinta de a promova talentele muzicale din zona Bacăului și împrejurimi, știind faptul că de multe ori copiii nu pot participa la festivalurile importante din cauze financiare, drum, cazare, masa.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu