28 noiembrie 2016

Actiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere

0 Comentarii
Săptămâna trecuta, polițiștii au desfășurat o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave În urma activităților desfășurate în teren, au fost constatate peste 150 de abateri de la legislația rutieră, au fost reținute 10 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.
În perioada 21-24 noiembrie, polițiștii au desfășurat în județul Bacău o acțiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.
În urma activităților, au fost constatate 163 de abateri la regimul rutier și au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 10 permise de conducere.
De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au retras 7 certificate de înmatriculare.
În primele 10 luni ale anului, polițiștii de la rutieră au desfășurat în județul Bacău 807 acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.
În urma acțiunilor, au fost constatate 1134 de infracțiuni și au fost aplicate 49192 de sancțiuni contravenționale.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice 5646 de premise de conducere și retrase 1640 de certificate de înmatriculare auto.
Poliția Română recomandă tuturor conducătorilor auto să păstreze o distanță suficientă față de vehiculul din față, să circule cu luminile de întâlnire aprinse, indifferent de categoria de drum pe care circulă și să se intereseze de starea traseului pe care urmează să îl parcurgă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu