24 noiembrie 2016

“Cateheze în parohii” la Capela “Sf. Andrei” din Arena Mall Bacău

0 Comentarii
În contextul “Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creștin ortodox”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, Capela „Sfântul Apostol Andrei” (Arena Mall – Bacău), în această perioadă specială a Postului Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, a fost gazda unui eveniment cultural-catehetic inedit.
În seara zilei de 23 noiembrie, după slujba Paraclisului Maicii Domnului, la Capela „Sfântul Apostol Andrei” din protopopiatul Bacău a debutat proiectul eparhial "Cateheze în parohii".  Acest proiect, ajuns la ediția a II-a, este adresat tuturor preoților din lăcașurile de cult din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, care doresc să desfășoare activități catehetice, în parohii sau capele, prin Centrele cultural-catehetice parohiale sub directa îndrumare a Biroului de catehizare Eparhial.
Prezent la acest eveniment cultural-catehetic, pr. Daniel-Ionel Marari, Inspector eparhial pentru catehizare în cadrul Sectorului Cultural, a susținut cateheza „Pocăinţa - perpetua stare de încununare a Împărtăşaniei”, îndemnând pe cei prezenți să apeleze la Taina Spovedaniei pentru a simți cum aceasta lucrează în viața lor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu