29 noiembrie 2016

Dăruieste de Crăciun! editia 2016

0 Comentarii
Expo Solutions Group si A.C. “Concerte Bacău” prezintă ediția cu nr. 2 a evenimentului "Dăruiește de Crăciun" ce va avea loc duminică,18 decembrie, ora 18:30, la Berăria cu Noroc, Bacau.
Evenimentul este de natură caritabilă, fondurile strânse pe bază de donații vor ajunge la copiii aflați în grija Fundației Partenere din Bacău, se vor cumpăra cadouri de Crăciun dăruite din inimă.
Intrarea la eveniment va fi pe baza unui bilet individual. 
Pe lângă bilet, se vor putea face donații pentru care se vor emite vouchere. Locurile sunt limitate!

Ne vor da o mână de ajutor trupa "Mike Godoroja & Blue Spirits", Concert LIVE "Blue Magic Christmas", muzică rock, rithm & blues, jazz, folk si traditionalele cântece și colinde românești de Crăciun.

Locația este una specială din toate punctele de vedere: o berărie cu ștaif, o atmosferă de familie, ne întâlnim cu burghezi și negustori, artiști și conţopiști, studenţi și pedagogi, meseriași și ucenici http://berariacunoroc.ro/

Intrarea la eveniment, biletul individual, va fi de 35 de lei. Iar pe lângă acesta se vor putea achiziționa vouchere în valoare fiecare de 20 Lei cu ajutorul caruia veți deveni "Înger de Crăciun" pentru copiii Fundației Partenere.
O persoană poate achiziționa mai multe vouchere.

Atât biletele cât și voucherele vor putea fi achiziționate în avans
• de la sediul Organizatorului – Agenția „Concerte Bacău - Fabrica de Evenimente®”, din str. Mihai Viteazu nr.3, intersecția cu str. Ana Ipătescu sau de la „Berăria cu Noroc” din str. Milcov nr. 4, în laterala magazinului Cora.
Sau la intrare, în ziua evenimentului.
Locurile sunt limitate!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu