21 noiembrie 2016

Începe sezonul dorintelor cu gama Deluxe de la Lidl

0 Comentarii
Și în acest sezon, gama Deluxe de la Lidl te va surprinde cu gusturi bune din belșug. Începând cu 21 noiembrie, răsfață-i pe cei dragi cu preparate cu adevărat surprinzătoare precum aperitivul Jamon Serrano Reserva, selecția de brânzeturi sau micile delicii dulci, pe care le vei găsi în toate magazinele Lidl din țară.
Pentru mese îmbelșugate, servește ca aperitiv fâșii subțiri de jambon maturat timp de 12 luni. Obținut prin sărare și maturare în aer liber, jambonul provine de la piciorul din spate al porcului și este un preparat numai bun pentru masa de sărbători. Secretul pentru a păstra jambonul cât mai bine este să îndepărtezi stratul exterior de piele doar din zona pe care vrei să o consumi și apoi să îl acoperi cu o pânză curată de bumbac.
Începând cu 21 noiembrie, vei putea comanda Jamon Serrano Reserva (299.90 lei/6.5~7.5 kg) de la Lidl. Tot ce trebuie să faci este să suni la 0800.896.622 sau să completezi formularul online pe surprize.lidl.ro/noutati. Rezervă-ți plăcerea de a-i surprinde pe cei dragi și alege cel mai apropiat magazin Lidl pentru livrare, iar apoi vino să ridici jambonul.
Totodată, poți prepara rapid pentru musafiri un aperitiv cu Prosciutto crudo Casa Emilia (11.99 lei), din regiunea Lombardia, uscat la aer. Pentru a te bucura de gusturi bune din belșug, secretul este să desfaci cutia de Prosciutto cu doar 5 minute înainte de servire. Din 21 noiembrie, vei găsi la Lidl și unul dintre cele mai bune produse de măcelărie din Italia: șunca de Parma (11.99 lei) este un aperitiv delicios, fiind un produs natural, preparat fără aditivi.
Surprinde-i pe cei dragi cu un platou de brânzeturi Deluxe, care să conțină specialități precum brânza cu trufe (11.99 lei), brânza Camembert (8.99 lei) sau brânza cu mucegai albastru (23.99 lei). Adaugă și brânză Roquefort cu mucegai nobil (8.99 lei) sau optează pentru brânza Cremeux de Normandie (8.99 lei). Această brânză din lapte de vacă, cu o crustă albă caracteristică, provine din regiunea Pays d’Auge din Normandia. Gustul său blând este bine pus în valoare de consistența cremoasă, devenind perfectă ca brânză de masă sau ca desert.

În plus, vei găsi la Lidl mici delicii învelite în ciocolată cu umplutură de mentă, căpșuni sau nuci și scorțișoară: praline de înghețată la 4.99 lei. 
Răsfață-ți invitații la cină cu desertul cremă (7.99 lei) disponibil în diverse variante, precum cremă Mocha cu bucăți crocante de boabe de cafea, cremă de ciocolată cu nuga și bucăți de alune, cremă Toffe sau cremă de ciocolată albă.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu