25 noiembrie 2016

Loredana, un show de Sentimente

0 Comentarii
Loredana concertează, pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, într-o producție grandioasă. Show-urile Loredana au avut în fiecare an o tematică ce a inspirat producția excepțională care a lăsat publicul cu respirația tăiată, de fiecare dată. Anul acesta, pe 26 și 27 noiembrie, de la ora20:00, Loredana iși invită fanii la Sala Palatului, să se lase purtați de „Sentimente”.
Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o tradiție în ultimii 5 ani. Loredana a fost prima artista femeie din România post-decembristă care a susținut un show la Sala Palatului. Odată cu concertul „Dragoste”, susținut în 2012, artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producțiile Loredana au cucerit publicul și presa de specialitate și sunt în continuare un etalon în showbiz-ul românesc.
Anul acesta, Loredana va umple Sala Palatului cu fluturii în stomac generați de Sentimente. Având capacități vocale care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de energie și magnetism, Loredana este una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile.
Lasă-te purtat de Sentimente cu Loredana! Sâmbătă, 26 noiembrie și duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.
Pret bilet: intre 75-250 lei
Sursa: www.eventim.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu