11 noiembrie 2016

Oaspeti la Administratia Bazinală de Apă Siret

0 Comentarii
Elevii clasei a II-a C de la Școala ”Alexandru cel Bun”, însoțiți de cadre didactice – prof. înv. Leureanu Adina și prof. înv. Marin Ana-Maria – dar și de părinți, au fost in data de 10 noiembrie 2016, oaspeții Administrației Bazinale de Apă Siret. Vizita a fost una de cunoaștere  a activității  specifice instituției noastre și face parte din cadrul proiectului Eco-Școala.
Copiii au fost deosebit de încântați de laboratorul de calitate a apei, unde au asistat la câteva experimente fizico-chimice și au primit informații despre importanța apei în viața oamenilor. De asemenea, prin intermediul cărții ”Ovi își face prieteni noi”, copiii au făcut cunoștință cu un peștișor năzdrăvan care face o călătorie prin râurile cele mai importante din România.

Administrația Bazinală de Apă Siret dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de educare și conștientizare și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, protecția resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. Ca instituție publică regională, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim, iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu