22 noiembrie 2016

Protejează-ti locuinta si afacerea! Trăieste în sigurantă!

0 Comentarii
Poliţia Română desfășoară la nivel național campania „PROTEJEAZĂ-ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ”.
Campania aduce în atenţia cetăţenilor importanţa propriilor atitudini în reducerea riscului de a fi victime ale furturilor din locuinţe şi din societăţi comerciale.
Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului reprezintă una dintre priorităţile Poliţiei Române, luând în considerare impactul puternic pe care acest gen de fapte îl are asupra populaţiei în ceea ce priveşte siguranţa personală.
Astfel, prin campania „PROTEJEAZĂ-ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ”, derulată în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (A.R.T.S), în colaborare cu Federaţia Serviciilor de Securitate (F.S.S.), polițiștii îşi propun să informeze cetățenii cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe și din societăți comerciale.
Activitățile se desfășoară până în luna decembrie 2016 și se adresează atât posesorilor de locuinţe în mediul urban ori de case de vacanţă în mediul rural, cât și administratorilor de societăţi comerciale.
Campania promovează măsurile elementare de autoprotecţie prin prezentarea utilităţii sistemelor tehnice de protejare a locuinţelor şi a sediilor ori a punctelor de lucru ale societăţilor comerciale, ca modalităţi eficiente de prevenire a furturilor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu