24 decembrie 2016

161 de copii defavorizati vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Mos Crăciun

0 Comentarii
161 de copii defavorizați din județele Dolj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș vor primi cadourile de Crăciun pe care le-au cerut, cu ajutorul programului „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România. Darurile vor fi oferite copiilor în cadrul unui spectacol special de sărbători ce va avea loc miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Craiova. Evenimentul face parte din inițiativa „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, ajuns la cea de-a șaptea ediție.
„Mie îmi place să mă joc cu roboți și fotbalul. Îmi doresc să-mi aduci roboți și mașină cu telecomandă și niște ghete de fotbal și o minge și tricoul lui Messi și dulciuri. Te aștept cu drag. O, am uitat: și o pușcă mare, te rog, Moșule”, scrie Mario, un băiețel de 10 ani din Eșelnița, Cazanele Dunării, în scrisoarea sa către Moș Crăciun.
Anul acesta, 600 de copii din centre sociale și de plasament din toată țara i-au scris Moșului pentru a-i transmite ce cadouri își doresc de Crăciun. Copiii provin din 18 comunități defavorizate din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, Cluj, Dolj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Suceava și Timiș.
Scrisorile au fost colectate de Fundația Vodafone România, scanate și încărcate într-o aplicație dedicată, astfel încât să poată fi citite de voluntari. Pentru fiecare dintre acești copii, un voluntar s-a transformat în Moș Crăciun, a cumpărat și a pregătit cadourile ce vor fi oferite în cadrul unui spectacol special, în care cei mici se vor întâlni cu spiriduși, magicieni și Moșul însuși. Pentru a acoperi întreg teritoriul țării, Fundația Vodafone România organizează patru astfel de spectacole regionale, în Craiova, Bacău, Cluj-Napoca și Pitești.
Din 2010, anul în care a fost lansat programul, 2.000 de copii din medii defavorizate din toată țara au beneficiat de cadouri din partea voluntarilor Fundației Vodafone România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu