25 decembrie 2016

Asociatia „Pentru o Europă Unită” din Bacău, în vizită la copiii din Parohia Fundu Tutovei

0 Comentarii
Parohia cu hramurile “Izvorul Tămăduirii” și „Sf. Cuv. Parascheva” din satul Fundu Tutovei, Protopopiatul Bacău, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a derulat a doua etapă a Programului cultural-educațional și social-umanitar “Daruri și haruri ale Pruncului Dumnezeiesc”. 
Partener de nădejde în acest stadiu al programului menit să aducă bucurie și speranță în inimile celor lipsiți de cele materiale, care a fost implementat în parohie în data de 17 decembrie a.c., a fost Asociația „Pentru o Europă Unită” din municipiul Bacău. Cea de-a doua etapă parohială denumită „Mergem la Școală și Iarna”, s-a derulat în cadrul campaniei asociației băcăuane „De Crăciun dăruiește zâmbete”.
Astfel, în data de 23 decembrie, la orele amiezii, membri ai aceste asociații au sosit la biserica din localitatea Fundu Tutovei, fiind însoțiți de Moș Crăciun.
Aici, peste 60 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, care au rezultate foarte bune la învățătură, dar care se află în diferite situații de risc, provenind din familii cu probleme socio-economice și monoparentale, fiind coordonați de doamna Elena Marari, au pregătit un moment artistic specific acestor zile de bucurie, în așteptarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.
Tinerii și inimoșii enoriași au împodobit bradul din lăcașul de cult și apoi, aceștia au susținut un mic program artistic, recitând poezii și colindându-l pe Moș Crăciun. Copiii cuminți și credincioși, la finalul actului artistic, au primit pachete cu foarte multe dulciuri oferite cu generozitate de membrii Asociației „Pentru o Europă Unită”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu