17 decembrie 2016

Concert caritabil Grupul Hyperionii - ''Fluturi De Zăpadă''

0 Comentarii
Palatul Copiilor Bacău şi Asociaţia AŞCHIUŢĂ în parteneriat cu Asociaţia L’ACTE France- Roumanie, organizează duminică 18 decembrie în sala de teatru a Palatului Copiilor Bacău începând cu ora 12:00, un concert caritabil de Crăciun pentru aproximativ 50 de copii aflaţi spre îngrijire în Preventoriul TBC Deleni-Iaşi. Concertul va fi susţinut de Grupul HYPERIONII de la Palatul Copiilor Bacău.

Grupul HYPERIONII este format din copiii ce frecventează cursurile de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Bacău - grupa de performanţă, coordonaţi de prof. Claudiu Filip. La începutul lunii iunie al acestui an, Grupul Hyperionii a fost invitat să susţină un concert în cadrul Galei UNICEF România găzduită de Hotel Sheraton Bucureşti.

L’ACTE France-Roumanie este rezultatul schimbului de experienţă între tinerii din cele două ţări, România şi Franţa. Asociaţia reuneşte prieteni francezi si români care îşi doresc să ajute copiii defavorizaţi printr-un ajutor material dar şi prin diverse activităţi ludice. Din acest motiv, au decis să îşi canalizeze energia pentru a obţine un maxim de resurse financiare şi materiale. În decembrie se împlinesc 3 ani de când Preventoriul Deleni-Iaşi şi L’ACTE France-Roumanie lucrează împreună, într-o manieră coerentă. De 2- 3 ori pe an membrii asociaţiei aduc haine, încălţăminte şi alte materiale atât de necesare acestor copii.

Anul acesta copiilor le-a fost organizată o excursie de o zi în Bacău, concretizată prin participarea la spectacolul oferit de Palatul Copiilor, vizitarea oraşului Bacău şi masa de prânz la McDonald’s Bacău.

Spectacolul de astăzi constituie rodul apropierii dintre Preventoriul TBC Deleni-Iași, Asociaţia L’ACTE France-Roumanie, Asociaţia AŞCHIUŢĂ Bacău şi Palatul Copiilor Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu