27 decembrie 2016

Craciun in siguranta!

0 Comentarii
De Sărbătoarea Nașterii Domnului, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău au fost la datorie, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.
       Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada 24-26 decembrie, peste 700 de poliţişti au acţionat în tot județul, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
       Au fost în teren peste 80 patrule de ordine și siguranță, iar efectivele de poliție rutieră au utilizat aproximativ 60 de autospeciale.
       Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și siguranţei rutiere au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului.
       În urma acțiunilor desfășurate de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, au fost constatate 27 de infracțiuni, de comiterea cărora sunt bănuite 16 persoane.
       Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat aproximativ 296 de sancţiuni, în valoare de 73.820 lei.
       Astfel, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.
       De asemenea, polițiștii au acționat și pe principalele drumuri naționale, constatându-se o ușoară scădere a accidentelor rutiere grave, față de anii anteriori. Totodată, nu au existat drumuri blocate sau persoane rămase blocate în trafic.
       Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 217 sancţiuni contravenţionale, 83 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.
       În perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, în urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au constatat 298 infracțiuni, au aplicat 4678 de sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în valoare de 25665,7 de lei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu