21 decembrie 2016

Daruri de suflet de Craciun

0 Comentarii
Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru cei mai mulți dintre noi. Aşteptăm cu nerăbdare sa ne bucurăm de nasterea Mantuitorului Iisus împreună cu cei dragi, să petrecem timp cu familiile noastre, să servim o masa calda, să despachetăm cadourile care ne aşteaptă  şi să depănăm amintiri. Din nefericire sunt copii, familii şi persoane vârstnice pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare singurătatea, lipsa şi durerea.
Acţiunea „Ajută un copil să reușească în viață!” are loc în semn de solidaritate cu suferinţa umană. Cadoul de Crăciun nu este doar un dar material ci şi un dar al bucuriei şi speranţei, beneficiarii experimentând compasiunea semenilor şi iubirea lui Dumnezeu. Acțiunea se află la a 5-a ediție, iar parteneri în proiectul SNAC - Ajută un copil să reușească în viață! sunt:
-          GRADINITA PINOCHIO BACAU - director Tudor Lacramioara ;
-          COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU BACĂU- director Constantina Hulea ;
-          ASOCIATIA EXCELENTA ȘCOLARĂ- președinte Tudor Gabriel ;
-          ASOCIAȚIA TOTUL PENTRU UN SURÂS- presedinte Tania Diaconu ;
-          Precum și preșcolarii, elevii și cadrele didactice din cele două instituții de învățământ, părinții și prietenii lor.

Vor colinda și vor dărui copiilor din următoarele centre: Adăpostul Morcoveață, Centrul de Primiri în Regim de Urgență Bacău, Centrul de Servicii Sociale Ghiocelul, Centrul Rezidențial “Profamilia", Complex “Bistrita”, Complex “Ștrand”, Centrul Rezidențial “Pinochio”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu