3 decembrie 2016

Eveniment Caritabil-Lumineaza Viata Nevazatorilor

0 Comentarii
Augustin Magicianul si Andrei Ciobanu Band, impreuna cu alti prieteni, va invita marti, 6 decembrie, incepand cu ora 18:00, in Beraria Valhalla!

Intrarea se va realiza pe baza de donatie, fondurile rezultate fiind atribuite cauzei "Lumineaza Viata Nevazatorilor"(inscrisa in cadrul Swimathon BACAU) prin care un grup de nevazatori vor beneficia de un curs de Tehnician Maseur si dupa de diverse oportunitati de angajare. Prin participarea voastra veti contribui la pregătirea profesională a unor OAMENI care își doresc să crească! 

"Dorim să muncim!" Sunt cuvinte șoptite sau ținute numai pentru ei de prea mulți ani. Pentru că nu mai îndrăznesc să creadă. Pentru că uneori, noi suntem cu cei cu adevărat orbi. Trăim fără să vedem realitatea din jurul nostru, lăsând în umbră prea multe vieți care ne cer ajutorul. Semnale pe care niciodată nu le vedem la timp. PhysioKinesis-Recuperare Medicală Bacău, în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor Bacău, și-a asumat inițiativa acestui proiect pentru a răspunde unei nevoi pe care a întâlnit-o în activitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu