24 decembrie 2016

Fundatia ”Episcop Melchisedec” a oferit pachete cu hrană familiilor defavorizate din Roman

0 Comentarii
Peste 35 de familii care sunt în evidența Cantinei sociale din cadrul  Fundației ”Episcop Melchisedec” din Roman s-au bucurat de pachete alimentare ce au fost dăruite pentru a întâmpina cum se cuvine Nașterea Pruncului Divin.
Cu prilejul Nașterii Domnului, pentru ca și ei să se poată bucura cum se cuvine, alături de cei dragi, peste 117 beneficiari direcți ai serviciilor oferite de Fundația „Episcop Melchisedec” Roman, au primit în data de 23 decembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, un supliment de hrană în valoare de 100 lei pentru fiecare familie: 10 kg cartofi, 8 kg făină albă, 8 kg faină de porumb, 10 kg mere, un piept de pui congelat, un cozonac, pâine, un calendar ortodox, dulciuri și suc. Această acțiune face parte din seria activităților social-caritabile pe care această instituție le derulează anual în preajma sărbătorilor de iarnă aducând un licăr de speranță în viața celor aflați în dificultate.
 “A dărui celor care nu au, din puținul nostru, este răsplata pe care Hristos o așteaptă de la noi toți. Dobândirea mântuirii şi a vieţii veșnice se pregăteşte în viaţa pământească trecătoare. Hristos să umple inimile tuturor celor care s-au ostenit, dar mai ales au contribuit la împlinirea acestei bucurii”, a declarat Aurelian Alexa, directorul Fundației „Episcop Melchisedec”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu