29 decembrie 2016

Jandarmi bacauani in actiune

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestărilor tradiţionale de sfârşit de an din localitatea Ruginoasa, judeţul Iaşi.  

În data de 31 decembrie efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică în localitatea Ruginoasa, judeţul Iaşi premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor tradiţionale de sfârşit de an.
În ziua de 28 decembrie la sediul Primăriei Ruginoasa s-a desfăşurat şedinţa de organizare a acestei misiuni, pentru stabilirea măsurilor specifice necesare desfăşurării în siguranţă a evenimentului. La această activitate au participat reprezentanţii forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică (poliţie, jandarmi, situaţii de urgenţă), reprezentanţii autorităţilor locale cât şi reprezentanţi ai comunităţii sub autoritatea prefectului judeţului Iaşi.
Jandarmii şi poliţiştii din cadrul dispozitivelor vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestor manifestări, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional, care pun în pericol securitatea publică.
Legea 60 din 1991 republicată privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice prevede că toate adunările publice trebuie sa se desfãşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participanţilor şi a mediului ambiant, fãrã sa stânjeneascã folosirea normalã a drumurilor publice, a transportului în comun, funcţionarea instituţiilor publice sau private, a celor de învãţãmânt, cultura şi sãnãtate, a unitãţilor economice ori să degenereze în acţiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea şi liniştea publica, siguranţa persoanelor, integritatea corporalã, viata sau bunurile acestora ori ale domeniului public.

 Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău sprijină derularea acestor manifestări asigurând protecţia cuvenită cetăţenilor şi participanţilor la evenimente astfel încât sărbătorirea Anului Nou să fie cu adevărat un prilej de bucurie şi linişte.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu