20 decembrie 2016

SMURFS LIVE ON STAGE - Piticii Albastri

0 Comentarii
Sigur va amintiti desenele animate cu omuletii albastri, ce locuiau in casutele ciupercuta!?  Iaca... cum ne-am dat de trei peste cap si am pregatit o surpriza de proportii strumfesti pentru cei mici, mici si... pentru cei MARI!
“SMURFS, Live On Stage”, pe 12 februarie 2017,  la Sala Palatului, cu  incepere de la ora 19.00, un spectacol premiera in Romania!
Portile se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare.
Decoruri viu colorate, omuleti albastri din alta lume, muzica din belsug, poveste si o groaza de invataminte, toate pentru copilul din tine.
Ce sa mai vorbim!! Un  eveniment ce va aduce bucurie pe chipurile tuturor! Vino si tu!
STRUMFII! Concurenta europeana a universului Disney!
AsadarMarele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele friguroase de iarna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor. 
Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa... E Gargamel... In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.
Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super – eveniment, viu colorat si foarte simpatic pentru copii, pentru parinti si bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!
Pret bilet: intre 53-224 lei
Sursa: www.eventim.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu