21 decembrie 2016

Un strop de sperantă în preajma Praznicului Nasterii Domnului

0 Comentarii
Cu binecuvântarea  Înaltpreasfințitului  Ioachim,  Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, sâmbătă, 17 decembrie 2016, a avut loc la Centrul de agrement ”Trotușul” din Comănești, tradiționalul concert de colinde, ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediţie.
Ca şi în anii precedenţi, şi concertul acesta a îmbrăcat o haină social-filantropică, părintele protoiereu aducând în atenţia publicului, cazul unei familii greu încercate de suferinţa fiicei lor, Aurelia Ardeleanu, o tânără absolventă a Facultăţii de Jurnalism, care de mai bine de 5 ani de zile este imobilizată la pat.
Prin contribuţia financiară a Protoieriei Moineşti şi prin bunăvoinţa celor prezenţi la concert, s-a colectat suma de 7472 ron.
Aşa cum s-a comunicat şi în seara concertului, luni, 19.12.2016, părintele protopop, însoţit de o parte dintre voluntarii care s-au ocupat cu colectarea donaţiilor, s-a deplasat la locuinţa familiei Ardeleanu pentru a înmâna suma de bani, dar şi pentru a transmite mesajul de susţinere şi de  întărire din partea Înalpreasfinţitului Ioachim.
Acest caz va rămâne în atenția Eparhiei Romanului și Bacăului care, prin intermediul Protoieriei Moinești, va monitoriza evoluția stării de sănătate a tinerei Aurelia Ardeleanu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu