4 ianuarie 2017

Inceput de an, in siguranta!

0 Comentarii
Poliţia Română a luat măsuri suplimentare în perioada trecerii dintre ani, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.
       În perioada 30 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, pentru siguranţa cetăţenilor, peste 750 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
       În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 15 infracţiuni, 7 persoane fiind depistate în flagrant delict.
       De asemenea, poliţiştii au aplicat 212 de sancţiuni, în valoare de 65.180 lei şi au confiscat sau indisponibilizat bunuri în valoare de 1000 de lei.
       Astfel, poliţiştii au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 4 prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
       De asemenea, poliţiştii au acţionat pe principalele drumuri naţionale. Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale, 56 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
       Totodată, poliţiştii au retras 3 de certificate de înmatriculare şi au reţinut 21 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
       Poliţiştii sunt prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
       Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău recomandă tuturor cetăţenilor care pornesc la drum să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să se asigure corespunzător înainte de a schimba direcţia de deplasare şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu