18 ianuarie 2017

Jandarmii combat cersetoria

0 Comentarii
           
Duminică, 15 ianuarie ora 15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Bacău, a observat în faţa unui market din centrul oraşului o femeie şi un bărbat cu un copil minor, care apelau la mila cetăţenilor.
          Jandarmii au identificat pe L. Luminiţa de 24 ani şi pe S. Gheorghe de 33 ani domiciliaţi într-o comună din judeţul Neamţ, care ţineau în braţe propriul copil în vârstă de 2 ani, în timp ce apelau la mila persoanelor care treceau prin zona respectivă.
Acestora le-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 215 din Codul penal (Folosirea unui minor în scop de cerşetorie), documentele şi persoanele fiind predate ulterior lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău recomandă băcăuanilor să nu încurajeze această activitate antisocială şi ilegală, oferind sume de bani sau alte bunuri acestor persoane care apelează la mila publicului. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu