21 februarie 2017

Autobuzul Dragostei

0 Comentarii
Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, te invită miercuri, 22 februarie 2017, în intervalul 10:00 - 16:00 să intri în rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o zi, într-un loc mai deosebit, în „Autobuzul Dragostei”. Evenimentul de anul acesta se află deja la cea de a XII-a ediție, iar organizatorii doresc să mențină tradiția devenită deja o sărbătoare locală pentru îndrăgostiții băcăuani.
Proiectul este organizat de către Liga Studențeacă din Bacău în parteneriat cu Primăria Municipiului Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, S.C Transport public S.A., și Arena Mall. „Autobuzul Dragostei” va circula pe traseul 22 și pe centrul Bacaului, iar acesta va opri în fiecare stație pentru a îmbarca îndrăgostiții de toate vârstele, care doresc să își unească destinele pentru o zi, destinația acestuia fiind „Iubirea”. Pentru a amplifica această călătorie în lumea dragostei, autobuzul va staționa, între 12:00 și 13:00, în parcarea privată de la Arena Mall și în timpul zilei, în parcarea Hotelului Moldova. Ca urmare a acestei acțiuni, tinerii căsătoriți vor primi un certificat de căsătorie, ca amintire, valabil doar pentru acea zi specială, dar au posibilitatea să participe la nenumărate concursuri cu premii oferite de către partenerii evenimentului.
Autobuzul care va fi decorat cu baloane și inimioare, pentru a-l face unic și pentru a deveni un loc ideal de oficializare a căsătoriilor. Acesta va circula prin oraș, timp de 6 ore, în care sunt așteptate foarte multe cupluri pentru a-și uni destinele. Hai și tu împreună cu sufletul tău pereche pentru a avea parte de o zi specială plină de surprize!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu