19 martie 2017

hub:raum si Nokia lansează un program pentru start-up-urile din industria de comunicatii

0 Comentarii
Doi lideri globali în telecomunicații integrate și tehnologii ale viitorului invită start-up-urile din Europa la un nou program: WARP Future Communication. Programul își propune să dezvolte servicii de comunicații inovatoare care să facă viețile clienților Deutsche Telekom și Nokia mai ușoare. Prin participare, start-up-urile vor avea oportunitatea de a-și accelera afacerile și de a ieși pe piață în decursul a doar câteva luni având alături parteneri corporativi puternici.
 
  
WARP Future Communication este adresat start-up-urilor care pot aduce inovația în serviciile de comunicații și în domenii adiacente precum recunoașterea vocală, control parental, inteligență artificială, mesagerie bazată pe voce, viață digitală și care pot îmbogăți, în general, experiența comunicării prin voce și imagini video. Programul oferă start-up-urilor toate instrumentele și resursele necesare pentru a-și dezvolta, construi la scară și comercializa serviciul, atât din perspectivă de business, cât și tehnică. WARP Future Communication oferă un “triunghi al puterii” care decurge din cooperarea dintre Nokia, care oferă platforma tehnică, Deutsche Telekom, care oferă canalul de distribuție, și hub:raum, care oferă know-how-ul și instrumentele necesare pentru a crea, testa, construi la scară și comercializa produsele. 
Start-up-urile interesate pot aplica la https://warpaccelerator.com/apply/ până la 30 aprilie 2017. Programul va consta în întâlniri față în față, muncă la distanță (timp în care start-up-urile vor primi ajutor individual și suport de la partenerii de business) și într-o conferință la finalul anului. Așteptările fondatorilor programului sunt ca, până la finalul acestuia, două-trei soluții inovatoare să fie gata de a intra rapid pe piață. Echipele selectate în program vor participa gratuit, fără să li se ceară niciun aport de capital și își vor păstra drepturile de proprietate intelectuală.
Va fi de dorit ca serviciile dezvoltate să funcționeze pe platformele oferite de Deutsche Telekom și Nokia. Start-up-urile selectate în program vor primi suport din partea inginerilor care le vor ajuta să transfere și să activeze soluțiile pe platforma dorită. Mai multe informații, materiale și webinarii referitoare la platformele alese vor fi disponibile pe website-ul programului: https://warpaccelerator.com/futurecommunication/.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu