18 martie 2017

KFC va fi prezent la cele mai importante târguri de joburi din tară

0 Comentarii
În luna martie, KFC va participa la cele mai importante târguri de joburi anunțate la nivel național, unde va prezenta posturile disponibile și va recruta noi angajați pentru locațiile din fiecare oraș unde va merge.

Pe parcursul lunii martie vor avea loc mai multe târguri de joburi în țară, iar vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanții companiei, pentru a afla informații detaliate despre locurile de muncă, precum responsabilitățile aferente, salariul, avantaje, posibilități de dezvoltare și nu numai. Cei interesați de obținerea unui job pot vizita standul KFC la evenimentul Angajatori de Top în Timișoara (17-18 martie), la Târgul de Cariere Oradea (18 martie), la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie), la Angajatori de Top București (24-25 martie), precum și la Târgul de Cariere Sibiu ( 29- 30 martie).

În cadrul KFC sunt deschise poziții pentru casieri, lucrători în bucătărie și manager trainees. Persoanele interesate de un loc de muncă vor afla care sunt avantajele de care pot beneficia, de la posibilitatea de a se angaja fără experiență prealabilă, la pachete salariale majorate, precum și anumite bonusuri specifice. Pentru pregătirea personalului, în cadrul KFC au loc cursuri de instruire practică, realizate de personal autorizat, dar și traininguri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea facilitează înțelegerea atribuțiilor, dar și o mai bună integrare în echipă.

Un alt plus îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Angajații pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, sau pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Mai mult decât atât, KFC asigură un mediu de lucru plăcut și prietenos, fiind organizate proiecte speciale dedicate angajaților, prin care aceștia se implică în acțiuni de responsabilizare și pentru sprijinul comunității.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu