23 martie 2017

Magi "Abracadabra" in "Povesti Magice" - Spectacol pentru copii

0 Comentarii

Magicianul "ABRACADABRA" se intoarce cu povesti magice.
Parinti cu copii, bunici cu nepoti, va asteptam pe toti sa retraiti magia copilariei in cel mai mare spectacol interactiv, vineri, 05 mai, ora 18:00 la Teatrul de Vara Bacau.
Actorul e un copil care se joacă permanent
Pe "Magicianul" din Abracadabra il cunoastem toti. Tanar sau batran, copil sau parinte, fiecare dintre noi s-a uitat macar o singura data la emisiunea care a marcat copilaria multor generatii. "Magi" Marian Ralea, cel care a inveselit diminetile celor mici timp de 10 ani, va fi prezent la Teatrul de Vara din Bacau la cel mai mare spectacol interactiv pentru copii.
"Hai sa ne spunem mai des EU POT, EU SUNT MAGICIAN! Asta e cadoul meu pentru voi. Vi-l dau voua, gata. Magicianul nu sunt doar eu, suntem noi. Magicianul e despre copii mici si mari care cred in ei. Magicianul e despre ‪#‎abracadabra", a scris cel care ne incanta duminica de duminica.
Biletele au trei categorii de pret 39 lei, 59lei sau 69lei in functie de pozitia din sala si sunt disponibile prin casieria Teatrului Bacovia si floraria “Expresii florale” din magazinul Cora.
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii ( adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv copiii sub 2 ani platesc bilet.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu