27 martie 2017

Ziua internationala a Copiilor Strazii

0 Comentarii
In fiecare an, pe 21 martie 2017, in toata lumea se sarbatoreste Ziua Internationala a Copiilor Strazii. prilej cu care specialistii Complexului de servicii sociale pentru interventie in situatii de urgenta in domeniul protectiei copilului din cadrul D.G.A.S.P.C. Bacau organizeaza evenimentul ”SUPER PETRECERE DATA IN CINSTEA TA!!!”.
Aceasta zi a fost stabilita in 1998, prin rezoluţia Forumului Internaţional „PRIETENII COPIILOR STRAZII”, desfaşurat la Varşovia. Instituirea unei astfel de zile a aparut ca un demers necesar pentru a readuce, an de an, in conştiinţa comunitaţii internaţionale, responsabilitatea fiecarei naţiuni şi a fiecaruia dintre noi de a respecta şi promova drepturile fundamentale ale copiilor şi, mai ales, ale copiilor strazii.
Copii din cadrul Adapostului Morcoveata, ai Centrului de primire in regim de urgenta si copii din comunitate, alaturi de specialisti, animatori, voluntari vor participa la: ateliere de creatie, face painting, muzica, dans, desene pe asfalt, jocuri interactive……si multe alte surprize.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu