11 aprilie 2017

Creativitate de luna Padurii

0 Comentarii
In data de 11 aprilie 2017 incepand cu ora 14 in Piata Tricolorului va avea loc cea de a patra editie a concursului judetean intitulat "PET CAP - Creativitate de Luna Padurii". 
Muzica usoara si populara, dans si teatru, demonstratii de Judo se vor intampla pe timpul desfasurarii concursului, fiind sustinute de copiii inscrisi la cercurile de profil ale Palatului Copiilor din Bacau.Si-au anuntat prezenta in competitie copii creativi din scolile judetului caroara le pasa de plasticul care le invadeaza viata! 
Vor crea mozaicuri pe asfalt atat elevi din scolile orasului Bacau cat si din localitati invecinate, cum ar fi: Onesti, Racaciuni, Vultureni, Balcani, Filipesti, Blagesti. 35 de echipaje formate din cate 5 elevi provenind din 20 de scoli ale judetului se vor intrece in concurs. Premiile pentru concurenti sunt asigurate ca in fiecare an de Directia Silvica Bacau. Sunteti asteptati sa-i admirati in exercitiul creatiei pe concurenti si sa va bucurati de actele artistice si sportive ale elevilor nostri talentati! Piesa de teatru ce va fi interpretata pe scena pusa la dispozitie de Primaria Bacau este "Prostia omeneasca". Va fi o modalitate de a sarbatori inca o data primavara, de a marca Luna Padurii, de a trage un semnal de alarma pentru recipientele PET care se gasesc tot mai adesea in paduri si in alte zone de recreere. Sarbatorile cele mai reusite sunt cele facute in mijlocul multimii, in afara salilor de clasa neincapatoare, sub soarele generos care se pare ca ne va insoti pe parcursul activitatii.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu