11 aprilie 2017

NEVERSEA Festival

0 Comentarii
Cea de-a doua poveste magică a creatorilorUNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei,  NEVERSEA, își deschide porțile pentru prima dată în perioada 7-9 iulie 2017. Timp de 3 zile, pe cele 7 scene de peplaja NEVERSEA din Constanța vor urca peste 100 de artiști internaționali de top, printre care nume ce au făcut senzație la UNTOLD, dar și artisti care vor veni pentru prima dată în România.
Achiziționează-ți unul dintre primele 5.000 de abonamente la prețul promoțional de 200 ron plus taxe. Înscrie-te acum pe www.neversea.com și rezervă-ți biletul începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18:00.

Prețul final al unui abonament la festivalulNEVERSEA va fi de 420 ron plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile începând de la 600 ron plus taxe.

Se spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe.

Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu