13 mai 2017

Actiuni de amploare ale politistilor bacauani

0 Comentarii
În această perioadă, poliţişti din întreaga ţară acţionează, în sistem integrat, în baza unui plan elaborat la nivel naţional.
Acţiunile au menirea de a preveni faptele antisociale şi accidentele rutiere, precum şi combaterea ilegalităţilor de orice tip.
Aproximativ 200 de polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, economic, investigaţii criminale și de la alte structuri au acţionat în data de 12 mai pe raza întregului judeţ.
Astfel, pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii din județul Bacău au aplicat 177 sancţiuni, în valoare de 91.810 de lei.
Poliţiştii au aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 5 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, restul fiind pentru alte abateri.
Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 16,893 metri cubi material lemnos şi au indisponibilizat bunuri în valoare de 15270 de lei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu