7 mai 2017

Afterhills Music & Arts Festival

0 Comentarii
Steagurile au fost ridicate. Fii pregatit sa intampini 50 de artisti faimosi si sa asculti o parte din cele mai cunoscute melodii din lume.
ARTISTI INTERNATIONALI CUNOSCUTI VOR FI LIVE PE SCENA  AFTERHILLS MUSIC & ARTS FESTIVAL. Andrew Rayel, Anotr, ATB, John Newman, W&W, Juicy M, Maurice West, Moguai, Sander Van Doorn, Technasia si Veni Vici  sunt doar cativa dintre cei peste 50 de artisti care vor da startul unui festival unic in Romania.
AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul in care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile in care zeci de mii de oameni impartasesc dorinta de a dezlantui emotii infinite. Cele trei scene principale vor fi inconjurate doar de rasarit si apus, iar fiecare participant isi va putea proiecta propriul paradis, marginit doar de muzica si arta. Pentru o experienta completa, punem la dispozitia participantilor zona de food and beverage, cu o multime de optiuni pentru toate gusturile si bugetele, dar si zona de camping, pentru cei care vor sa se bucure in permanenta de atmosfera din perimetrul festivalului. Toata amenajarea va purta semnul neconventionalului si emotia artei.
AFTERHILLS Music & Arts Festival va gazdui zeci de mii de oameni la capatul orasului, intr-un loc ferit de imensitatea cladirilor si agitatia orasului, un loc in care poti vedea infinitul doar prin emotiile participantilor. Arhitectura va completa imaginea fiecaruia despre ceea ce reprezinta paradisul. Toate acestea vor schimba identitatea Iașului timp de trei zile.  
Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan vor concerta la cel mai mare festival din Nord-Estul României.
AFTERHILLS Music & Arts Festival aduce pentru prima data in zona de nord-est a Moldovei artisti aflati in topurile de profil din intreaga lume. Fanii EDM, TECHNO, POP-ROCK, HIP-HOP se vor pierde in multime, dar se vor regasi prin muzica lor preferata.

Sursa: www.eventim.ro
Pret bilet: intre 149-449 lei

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu