29 mai 2017

Dăruim de 1 iunie!

0 Comentarii
În cadrul proiectului ”Dăruim de 1 iunie” organizat și implementat de Penitenciarul Bacău în colaborare cu DGASPC Bacău, 32 de persoane private de libertate vor dărui copiilor din sistemul de protecție pachețele cu dulciuri și fructe.
Astfel de evenimente au mai fost organizate cu diferite ocazii (Crăciun sau Paște) în cadrul aceluiași parteneriat, iar anul acesta se vor bucura de aceste daruri 63 de copii din cadrul Centrului Rezidențial Profamilia și Centrului de Servicii Sociale Ghiocelul.
Persoanele private de libertate au cumpărat și pregătit în mod benevol și voluntar aceste daruri, iar personalul Penitenciarului Bacău le va asigura deplasarea.
În data de 30 mai 2017, 16 deținute vor vizita o casă din cadrul Centrului Ghiocelul aflată în Bacău, pe strada Mărășești, și, ulterior, la complexul Ștrand din cadrul Centrului Rezidențial Profamilia.
Presa locală și reprezentanții mass-media sunt invitați pe data de 31 mai, la ora 14.00, la Complexul Bistrița din cadrul Centrului Profamilia situat pe strada Unirii, unde alte 16 femei private de libertate vor aduce și copiilor de aici darurile pregătite cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu