KFC, cel mai popular lanț
de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, a relansat, în
această lună, unul dintre cele mai importante produse ale sale în materie de sandwichuri,
Zinger. Pe
lângă varianta clasică disponibilă în meniul restaurantelor pe tot parcursul
anului, în perioada campaniei, produsul Zinger este prezent și în alte două
sortimente, Zinger Hot și Zinger Cheesy, pentru a-i satisface chiar și pe cei
mai pretențioși clienți.
Toți cei care nu au
gustat Zinger, pot încerca acum Zinger Classic cu piept de pui picant și crocant, salată proaspătă, noul
sos de maioneză şi chiflă cu susan ; Hot Zinger care conține
piept de pui picant și crocant, salată proaspătă, sosuri Supercharger şi Sweet
Chili, într-o chiflă cu susan; Cheesy Zinger cu piept de pui, castraveţi
muraţi, sos Nacho Cheese şi chiflă. De asemenea, produsul este disponibil şi
pentru meniul Zinger cu sandwichul Zinger Classic, cartofi prăjiţi şi băutură
răcoritoare.
„Mai bine pe bune decât
cool”, campania dedicată sandwich-ului
cu pui se concentrează pe ideea că Zinger, asemenea celor care îl încearcă, este unic și recognoscibil, așa cum este și
KFC. Astfel, brandul își invită fanii să renunțe la a mai părea cool pentru a
fi doar ei înșiși, cât mai autentici.
„Asocierea cu acest curent „cool” a venit în contextul în care mulți
dintre noi, fie că ne dorim sau nu, avem tendința de a ne încadra în anumite
tipare, fapt ce ne răpește din autenticitate. Cu Zinger ne-am dorit să ne
diferențiem, să fim altfel, să ne opunem acestui curent pentru că dorim să
încurajăm consumatorii să îndrăznească să fie „pe bune” și diferiți. Zinger
devine astfel sandwich-ul semnătură al KFC prin unicitate. De asemenea, păstrăm
inovația și diversitatea care ne caracterizează și îl lansăm în trei variante
(Classic, Hot și Cheesy) cu același gust autentic și aceeași calitate a
produsului. Cu siguranță și noile sortimente se vor număra printre favoritele
consumatorilor.” declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu