19 mai 2017

La multi ani, Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau!

0 Comentarii
Sub semnnul a 20 de ani de Fundatie de Sprijin Comunitar Bacau, in data de 18 mai la Levisticum Bacau a avut loc Gala Premiilor Comunitatii Bacauane.
Companiile si firmele locale, sau care activeaza in Bacau, sunt invitate sa sustina la Gala, prin pachete de sponsorizare cuprinse intre 250 si 3000 de euro, cele mai importante proiecte sociale si educative ale FSC. Este vorba de programul de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani, un program  care ofera gratuit servicii medicale specializate, ingrijire corporala si menaj pentru 600 de batrani singuri, bolnavi sau  imobilizati. In al doilea rand sunt vizate Cluburile cu Lipici, centre educationale de zi care ofera programe educative pentru peste 900 de copii din 9 comunitati rurale sarace. Activitatea din aceste centre costa anual organizatia aproximativ 30.000 de euro/locatie iar in 2017 nu exista decat partial finantari dedicate sustinerii lor, 4 dintre acestea fiind in real pericol de a-si inchide portile.
Momentul aniversar va da si tema generala a Galei din acest an. Oaspetii vor fi invitati sa adopte un dress code alb-albastru, in tonul culorilor oficiale ale FSC si vor avea ocazia sa descopere, prin momentele artistice si surprizele pregatite de organizatori, universul activitatilor FSC si al beneficiarilor acestora, reusitele si provocarile din spatele celor 20 de ani de munca .
Gazda evenimentului a fost Dan Negru, cel care a asigurat o atmosfera de neuitat si anul trecut.






0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu