4 mai 2017

Prin fotbal, o sansa pentru toti!

0 Comentarii
Pentru unii, un mod de viață, pentru alții, posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și sănătos, fotbalul se bucură în mod constant de atenție, atât din partea practicanților, a fanilor cât și a instituțiilor publice. Este motivația pentru care, consilierii județeni au aprobat în ultima ședință aprobarea cofinanțării proiectului ”Prin fotbal, o șansă pentru toți!”, realizat printr-un parteneriat dintre județul Bacău și Asociația Județeană de Fotbal (A.J.F). Practic, A.J.F.Bacău organizează toate meciurile dedicate fotbalului de masă în anul competițional 2016-2017, în județul Bacău, pentru Liga a 4-a, a 5-a, Campionatele de juniori A1, C, D, și E, Campionatul juniorilor ”Gheorghe Ene” și Campionatul Interliga U7-U10. La competiții vor participa 25 de echipe de seniori și 47 de echipe de juniori iar ca rezultate concrete se așteaptă multiplicarea numărului de sportivi legitimați (în jur de 2 300) dar și creșterea vizibilității acestui sport. 
    ”A devenit o tradiție a Consiliului Județean Bacău sprijinirea sportului de masă. Încurajăm practicarea diverselor forme de sport și înțelegem să oferim suport instituțiilor care activează în domeniu. De la proiecte sportive finanțate prin Legea 350, până la parteneriate și asocieri cu ONG-uri din domeniu, instituția noastră se implică activ în promovarea sportului de masă și a beneficiilor multiple pe care acesta le presupune”, a subliniat Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău. La rândul său, Cristian Sava, reprezentantul A.J.F. Bacău este de părere că ”prin organizarea acestor competiții sportive, prin stimularea numărului de participanți, fie ca sportivi, fie ca simpli spectatori, încercăm să dezvoltăm comunitatea locală și să ne asigurăm că oamenii socializează și comunică mai bine. Ca scop ultim putem spune că folosim fotbalul pentru a construi o comunitate din ce în ce mai bună”. 
    A.J.F. Bacău este recunoscută de către Federația Română de Fotbal ca fiind unica asociație împuternicită pentru organizarea competițiilor oficiale de fotbal, indiferent de eșalon, categorie sau vârstă, la nivelul județului Bacău. Începând cu anul 2011, împreună cu Consiliul Județean Bacău asociația a implementat o serie de proiecte destinate acestui sport, toate având ca finalitate dezvoltarea și promovarea fotbalului ca activitate sportivă de masă în județul nostru. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu