26 mai 2017

PROFI te trimite la Disneyland

0 Comentarii
Din data de 25 mai si pana pe 4 iunie, magazinele PROFI ii intampina pe copii si parinti cu surprize si premii pregatite special de Ziua Copilului, inclusiv cu o excursie la Disneyland Paris. Tot de azi,locuitorii din Moara Vlasiei, Liebling, Mihailesti, Domnesti și Bucuresti se vor putea bucura de avantajele aduse de inaugurea cate unui nou magazin PROFI.

Deja pregatite pentru aceasta sarbatoare, magazinele au creat spatii unde micii curiosi pot descoperi cat au mai crescut. Mai mult decat atat, parintii lor le pot face fotografii pe care sa le posteze pe paginahttp://www.profi.ro/crestemmari/, inscriindu-i astfel la tombola care le da sansa de a castiga premii constand in fructe si legume proaspete, sau chiar premiul cel mare, o excursie la Disneyland Paris pentru o familie de trei persoane.

Cei care doresc sa faca o fapta buna si sa doneze carti copiilor mai putin norocosi, pe 1 iunie vor gasi aici urne de colectare.

Cat priveste unitatea inaugurata astazi in format City in comuna Moara Vlasiei, judetul Ilfov, aceasta se află pe Soseaua Eroilor, nr. 238BIS si se intinde pe o suprafata totala de 385 mp, cu o sala de vanzari de 213 mp.

In acelasi format functioneaza si noul magazin din Bucuresti, sector 2, str. Vasile Stolnicul, nr. 4, bl.30, cu o suprafata totala de 324 mp, sala de vanzari masurand 236 mp.

La Mihailesti, judetul Giurgiu, s-a deschis un magazin Profi Standard pe Calea Bucuresti, nr. 196, P1, CV1, cu o suprafata totala de 588 mp, din care sala de vanzari ocupa 404 mp.

Noul magazin in format Standard din Domnesti, judetul Arges, este amplasat pe str. Al I. Cuza, nr. 7-9, cu o suprafata totala de 571 mp, din care sala de vanzari este de 400 mp.

Unitatea din Liebling, judetul Timis, se prezinta in format Loco si este inaugurata pe str. Principala, nr. 127B, dispunand de o suprafata totala de 305 mp, din care sala de vanzari este de 206 mp.

Cu magazine prezente in 305 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu