26 mai 2017

Rezultatele si lectiile invatate din proiectul model Servicii Comunitare pentru Copii

0 Comentarii
Patru ministere, sapte institutii de la nivel judetean, 38 de autoritati locale si 45 de structuri scolare din judetul Bacau cu sprijinul UNICEF în Romania si cu fonduri oferite de Norvegia, prin Norway Grants, au demonstrat ca se pot obtine rezultate concrete pentru zeci de mii de copii si familiile lor, iar lectiile invatate pot sprijini extinderea serviciilor integrate pentru toti cei patru milioane de copii din Romania si pentru familiile lor. 

Rezultatele evaluarii externe a proiectul model Servicii Comunitare pentru Copii au fost prezentate in cadrul unui eveniment la care au participat: dna.Rovana Plumb, Ministru Delegat pentru Fonduri Europenedna. Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF in Romania, E.S. dna. Tove Bruvik Westberg, Ambasadorului Regatului Norvegiei la București, dl. Sorin Brasoveanu, Presedintele Consiliului Județean Bacau, reprezentanti ai partenerilor de la nivel central si local.

Printre rezultatele obtinute:
  • 19.000 de copii au fost identificati ca fiind vulnerabili si au beneficiat de servicii 
  • 45 scoli si gradinite au acum o mai mare capacitate de a oferi educatie incluziva de calitate unui numar de peste 22.000 elevi 
  • 1.400 de cadre didactice si-au dezvoltat competentele in materie de disciplinare pozitiva a copilului
  • 5.000 de parinti au beneficiat de cursuri de educatie parentala si pentru sanatate.   

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu