19 mai 2017

Siguranta cetatenilor, proritate a politistilor bacauani

0 Comentarii
Polițiștii din județul Bacău au desfășurat, la sfârșit de săptămână, activități suplimentare pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În data de 14 mai polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat acțiuni suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Astfel, polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale au efectuat 21 de acţiuni, au constatat 6 infracţiuni și au confiscat 130,93 metri cubi material lemnos.
Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 281 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de140 279 de lei. Dintre acestea, 24 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, iar 32 pentru nerespectarea altor acte normative.
De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic polițiștii au luat 211 măsuri de sancționare contravențională, din care 84 pentru depășirea limitei legale de viteză.
Totodată, au fost reținute 27 de permise de conducere și s-au retras 5 certificate de înmatriculare.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu