30 iunie 2017

Lucrări de întretinere a pasajului subteran Stefan Guse

0 Comentarii
Pasajul subteran Ștefan Gușe se va închide în perioada 3-8 iulie 2017, în intervalul orar 23.00 – 05.00,  pentru execuția de lucrări de întreținere, respectiv lucrări de colmatare rosturi în pereți și reparații iluminat public.
Municipiului Bacău, prin Direcția Drumuri Publice, a contractat lucrări de colmatare rosturi în pereți, executantul fiind  firma S.C. Ram Servicii Ecologizare S.R.L. Iași. Valoarea contractului se ridică la suma de 56.200 lei.
Vor fi executate și lucrări de înlocuire a lămpilor de iluminat defecte și alte eventuale înlocuiri de cabluri, dacă se constată la fața locului degradări. Reparațiile iluminat public vor fi realizate în cadrul contractului anual de întreținere rețele de iluminat încheiat cu S.C. Elco Bacău, valoarea lucrărilor fiind stabilită în funcție de defecțiunile identificate.
Participanții la trafic  sunt rugați ca în perioada 3-8 iulie 2017, în intervalul orar 23.00 – 05.00,  să circule pe rutele alternative: Pasajul Mărgineni, Pasajul Letea, pe străzile Arcadie Șeptilici, Abatorului, Constanței sau pe la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Alexei Tolstoi.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu