21 iunie 2017

Spatiu de terapii în aer liber pentru copii si tineri, la Centrul „Daniel”

0 Comentarii
Centrul de recuperare Neuromotorie ”Daniel” Bacău a inaugurat spaţiul de terapii în aer liber pentru copii şi tineri. Ca o încununare a celor 24 de ani de activitate, ani dedicați sufletelor frumoase, copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi sau boli invalidante, echipa inimoasă a Centrului „Daniel” a reușit să transforme un acoperiș insalubru într-un loc de joacă în aer liber și un spațiu de terapie, în același timp.
Specialiștii Centrului „Daniel” au conceput și amenajat spaţiul de terapie pentru a diversifica gama serviciilor, dar şi pentru a răspunde nevoilor permanente ale beneficiarilor şi famiilor acestora de a desfăşura programe terapeutice, care să acopere o varietate cât mai largă de medii de viaţă.
Integrați la nivel declarativ, izolați de societate în fapt, în cele mai multe cazuri,  copiii și tinerii cu dizabilităţi sau boli invalidante au nevoi speciale, dar și o nevoie acută de integrare în comunitate, nevoie de care doar câțiva dintre noi, cei speciali și inimoși, se peocupă să o satisfacă, să o împlinească. Echipa Centrului ”Daniel” are grijă ca aceste suflete frumoase să nu fie condamnate la izolare între patru pereți și împlinește poate cea mai frumoasă misiune din comunitatea noastră: a grijii necondiționate pentru ceilalți,  pentru copiii și tinerii cu dizabilităţi sau boli invalidante cu nevoi speciale.
Municipiul Bacău este un partener permanent, un susținător financiar al activității Centrului de recuperare Neuromotorie ”Daniel” Bacău, prin alocări anuale de la bugetul local în valoare medie de 60.000 lei. În acest an,  Centrul ”Daniel” Bacău va fi susținut cu aproximativ 70.000 de lei de la bugetul local.
LA MULȚI ANI  întregii echipe a  Centrului de recuperare Neuromotorie ”Daniel”! LA MULȚI ANI de activitate  Centrului de recuperare Neuromotorie ”Daniel” Bacău!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu