5 iulie 2017

Noile tarife Digi Mobil pentru roaming UE/SEE valabile pentru toate abonamentele

0 Comentarii
Incepand cu 1 iulie 2017, clientii Digi Mobil care calatoresc in interiorul Spatiului Economic European (care include statele membre ale Uniunii Europene (UE) si Norvegia, Islanda si Liechtenstein - SEE),  vor beneficia de tarife noi, mai mici, pentru minutele, datele și SMS-urile consumate în roaming.

Schimbarile tarifare au fost aprobate de ANCOM avand in vedere noile reguli europene valabile incepand cu luna iunie 2017.

Digi Mobil este operatorul din Romania care ofera clientilor cele mai mici  abonamente, cu minute nationale nelimitate si trafic national de date nelimitat. Abonatii Digi Mobil vor beneficia in continuare  de aceleasi tarife pentru apelurile, SMS-urile si traficul de date consumate in tara, iar, in plus, în calatoriile din UE si SEE vor beneficia de tarife reduse pe care  Digi Mobil le va aplica in mod transparent si corect.   

Pentru datele mobile consumate in roaming oriunde in UE și SEE, tariful este redus cu peste 87%, la numai 0,00637 Euro/MB. Pentru un apel initiat din orice tara din UE sau SEE, catre un numar din Romania, tariful de roaming scade la 0,031 Euro/minut. Pentru un apel primit in orice tara din UE sau SEE, tariful de roaming ramane de doar 0,0108 Euro/minut. Costul unui mesaj text a fost redus cu 50%, avand acum pretul de doar 0,01 Euro/SMS. Mesajele primite in tarile din  UE/SEE nu implica niciun cost suplimentar. Tarifele nu includ TVA.  
Astfel,  pentru  o saptamana in orice tara din UE/SEE,  daca vor fi consumate apeluri, date si/sau SMS-uri potrivit unui consum mediu obisnuit (exemplificat in tabelul de mai jos), va fi platita in luna respectiva suma de 3,95 Euro (TVA inclus) in plus fata de valoarea abonamentului lunar de doar 2,88 Euro (TVA inclus), rezultand pentru luna respectiva o valoare totala de plata de numai 6,83 Euro (TVA inclus). 

Toate acestea in conditiile in abonatii vor beneficia  in tara, in schimbul pretului abonamentului lunar de numai 2,88 Euro (TVA inclus) de minutele nelimitate pentru convorbiri in retelele nationale, precum si de internetul nelimitat oferit la orice abonament, suplimentat cu 50GB/luna in reteaua 4G fara limita de viteza.
Serviciul de roaming nu este disponibil pentru clienții Digi Mobil care utilizează serviciile Digi Mobil cu plată anticipată (cartele prepaid).

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu