5 iulie 2017

Reintalnire dupa 52 de ani a membrilor fostei echipe de fotbal ''Stiinta'' a Universitatii Bacauane

0 Comentarii
Sâmbătă, 1 iulie 2017, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au reîntâlnit, după peste cinci decenii, componenții fostei divizionare B Știința Bacău.
Istoria scurtă de 10 ani a echipei 1965-1975 a fost una bogată în amintiri și a plecat de la niște studenți entuziaști cu talent și dornici de afirmare, care au fost îndrumați de un antrenor tânăr Corneliu Costinescu.
Dintre realizările de succes ale echipei se numără campioană orășenească în 1966, campioană regională în anul 1967, apoi activează în divizia C din 1968 și promovează în divizia B, începând cu anul 1969.
Printre cei care au răspuns cu prezent la întâlnire au fost: Margasoiu, Stroe, Boiangiu, Mihalache, Diceanu, Neagu, Sdrobiș, Țuțuianu, Săvulea, Bălan, Codreanu, Ungureanu, Bâlc, Ciocoiu, Hermeziu, Marici, Mară și Neșteanu. Au mai fost prezenți, antrenorul Costinescu, prof. univ. dr. Șaradici și căpitanul lui Dinamo Bacău din aceea vreme, Nicolae Vătafu. În memoria celor dispăruți, s-a ținut un moment de reculegere.
În semn de amintire, a fost „reconstituit” un program de la meciul de fotbal divizia B, din aceea vreme, între Știința Bacău și Progresul București.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu