19 septembrie 2017

Fapte cu caracter penal constatate de jandarmi

0 Comentarii
În urma acţiunilor specifice de patrulare de la sfârşitul săptămânii care a trecut, echipajele de jandarmerie din cadrul unităţii au identificat şi adoptat măsurile legale specifice împotriva unor persoane care au săvârşit anumite fapte penale.
            Astfel, în noaptea de 16/17.09.2017, jandamii din cadrul unui echipaj mobil de ordine şi sigurnaţă publică din cadrul unităţii , sesizaţi prin intermediul serviciului unic de urgenţă 112, s-au deplasat la o locaţie de pe strada  Avram Iancu din municipiul Bacău unde  fuseseră semnalate fapte de  distrugere şi violenţă . La faţa locului  jandarmii l-au  identificat pe Laurenţiu C. de 32 de ani care a spart geamul de la locuinţa mamei sale şi a lovit-o,  pe fondul unor conflicte mai vechi.
            Într-o altă situaţie, în acceaşi noapte,  un tânăr cu un comportament suspect a fost oprit de către jandarmi în timp ce încerca să se deplaseze cu o bicicletă. După efectuarea activităţilor specifice, s-a constatat că bicicleta a fost sustrasă de către acesta de la parterul unui bloc.
            În ambele  situaţii jandarmii au întocmit pe numele făptuitorilor dosare cu acte de constatare  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violnţă în familie, respectiv infracţiunii de furt.

            În continuare, cercetările vor fi efectuate de către organ ele de urmărire penală sesizate de către jandarmi.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu