13 septembrie 2017

Rechizite si binecuvântare pentru sute de copii la Biserica ”Sf. Dumitru” - Narcisa Bacău

0 Comentarii
Sute de elevi din parohiile băcăuane au umplut curtea bisericii ”Sf. Dumitru” – Narcisa, în după-amiaza duminicii dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, rugându-se alături de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în contextul începerii noului an școlar. 
Întâlnirea ierarhului cu părinții și copiii din zona de sud a municipiului Bacău a consemnat și debutul în urbea bacoviană a unei noii ediții a proiectului ”Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți”, desfășurat în această perioadă în toate orașele importante ale eparhiei. Prin intermediul acestuia, la inițiativa chiriarhului, prin implicarea preoților și a parohiilor, Biserica susține tânăra generație pentru a-și putea continua studiile, oferind elevilor rechizite și ajutor material și financiar la început de an școlar. 
Înaltpreasfinția Sa a rostit rugăciunile specifice începutului de an școlar la ”Mitrovița” Bacăului, după care a dialogat cu cei prezenți, apreciind numărul impresionant al celor prezenți în sfântul locaș și curtea acestuia. 
”Să avem conștiința că facem parte dintr-o instituție divino-umană, care ne ajută să purtăm de grijă celor care nu au posibilități. Să–i îndemnăm și pe cei mai puțin credincioși să vină la cunoașterea Adevărului și la împlinirea poruncilor lui Dumnezeu. Mă bucur că acest proiect începe aici, la Bacău, de la această biserică. Să vă binecuvinteze Dumnezeu pe voi, tineri, pe voi, părinți, și educatori! Fie ca toată viața voastră să fie împlinită în perspectiva mântuirii!”, a spus, printre altele, ierarhul.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu