17 octombrie 2017

Depistat de jandarmi în timp ce comercializa ilegal 40 kg de peste

0 Comentarii
       
În data de 16.10, în jurul orei 14.10, jandarmii din cadrul unui echipaj mobil de ordine şi siguranţă publică,  în timp ce executau activități specifice pe raza municipiului Bacău, au sesizat, în zona Pieței Centrale, un bărbat  care comercializa pește, fără a avea documente legale de proveniență .
       În urma legitimării, jandarmii au constatat că este vorba despre Romeo D. în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în com. Horgești, judeţul Bacău, iar la  controlul autoturismului  a fost găsită  cantitatea de 40  kg  pește de diferite specii (novac, somn, șalău, caras, știucă).                                                                                                                  În cauză, jandarmii au întocmit pe numele făptuitorului dosar cu acte de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de deţinere sau comercializare a peștelui fără documente legale conform prevederilor art. 64,  lit. h din O.U.G 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.
        Cantitatea de 40 Kg  pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată pe bază de proces-verbal unei societăţi comerciale pentru valorificare

        Cercetările  vor fi continuate de organele de poliţie competente.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu