Electrolux a inceput sa produca la
fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur –
o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Astfel,
consumatorii se vor putea bucura de beneficiile functiei PlusSteam, care
presupune pastrarea valorilor nutritive ale alimentelor, versatilitate si
economisirea timpului de gatire a preparatelor.
Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza o analiza
atenta a nevoilor consumatorilor si a preferintelor acestora. Productia a
inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de
produse la fabrica Electrolux din Satu Mare. Gama de aragazuri PlusSteam este
disponibila in varianta cu gaz sau electric, precum si in diferite forme de
functionare a plitelor: pe gaz, cu inductie sau vitroceramice.
“Inovatia este unul dintre cele mai importante
elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovada
in acest sens. Ne bucuram ca am produs la Satu Mare aragazul cu functie de
gatit la abur - o premiera mondiala - si ca am reusit sa le oferim clientilor
nostri posibilitatea de a experimenta si mai mult in bucatarie. Folosit pentru
prima data in bucatariile profesionale, aburul este extrem de apreciat in
gastronomie si suntem convinsi ca functia PlusSteam a noului aragaz Electrolux
va fi apreciata de consumatori pentru versatilitatea sa.” a declarat Carmen Georgescu, Communication &
Marketing Manager Electrolux Romania.
Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru
bucataria traditionala si ajuta la extinderea varietatii de retete care pot fi
preparate acasa, la aceleasi standarde ca in bucatariile profesionale. Aragazul
se remarca prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a
pregati usor chiar si produse de patiserie, paine sau cozonac. Inovatia
PlusSteam contribuie la dospirea aluatului la o temperatura controlata, intr-un
mediu ferit de curenti, favorizand obtinerea unui interior pufos si a unei
cruste crocante pentru orice produs de patiserie. In plus, datorita cantitatii
adecvate de abur, produsele gatite cu PlusSteam se vor pregati uniform, cu o
aroma si o textura speciala, pastrandu-si mai bine valorile nutritive.
Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea
diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajuta la sterilizarea
rapida a borcanelor pentru conservarea muraturilor, zarzavaturilor sau
fructelor pe timp de iarna, eliminand microorganismele care ar putea dauna
procesului de conservare. In completare, dupa adaugarea continutului in
borcanele sterilizate, aburul gateste continutul in cazul compoturilor sau
legumelor crude. Pentru a oferi consumatorilor o solutie pentru obtinerea unor
gustari sanatoase, preparate rapid in casa, aragazul Electrolux PlusSteam dispune
si de o optiune de deshidratare a legumelor si fructelor.
„Odata cu evolutia tehnologica, piata electrocasnicelor are un potential
tot mai mare de crestere, astfel ca prioritatea noastra este de a dezvolta
produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor cu solutii practice si
inovatoare. Suntem mandri ca fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la
dezvoltarea acestui produs unic pe piata internationala si ca am putut adapta
in premiera, functia PlusSteam la gama noastra de aragazuri.” a declarat Dietmar
Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu