18 noiembrie 2017

Politisti bacauani in actiune

0 Comentarii
În perioada 13-17 noiembrie în județul Bacău, polițiștii au desfășurat acţiuni, zilnic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulaţie rutieră în care au aplicat un număr de 604 sancțiuni contravenționale.
Poliţiştii băcăuani au acţionat zilnic pe drumurile publice din judeţ pentru prevenirea accidentelor pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat,combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, acordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public şi respectarea regimului legal de viteză.
În cinci zile de acţiuni, poliţiştii au depistat pe arterele rutiere din judeţul Bacău, peste 600 de participanţi la traficul rutier care au încălcat prevederile legale, aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 350.320 de lei.
Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 40 de permise de conducere și 16 certificate de înmatriculare.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au sancţionat 75 de pietoni şi 11 conducători auto care nu au respectat regulile de acordare a priorităţii de trecere a pietonilor, faţă de care s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
Totodată, poliţiştii au luat măsuri de sancționare contravențională față de 285 de conducători auto, depistați în timp ce conduceau autovehicule cu viteză mai mare decât limita prevăzută pentru sectorul de drum pe care se deplasau.
La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău vor continua activităţile pentru menţinerea climatului de siguranţă rutieră, diminuarea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora cauzate de încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu