8 decembrie 2017

Campanie donare bunuri - Mos Nicolae

0 Comentarii
 
Anul acesta Moș Nicolae a adus elevilor Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, dorința de a dărui celor din jur dragoste, zâmbete, îmbrățișări și mici cadouri.
Pentru că Moșul a fost extrem de generos cu acest dar, elevii s-au grăbit să îl împartă copiilor din Grădiniţa nr. 3, Grădiniţa nr. 3 bis Tîrgu Ocna și Grădinița Tisești.
Elevii au cumpărat dulciuri, rechizite și jucării cu bonurile obținute în urma acțiunii de donare de sânge desfășurată la Școală în luna noiembrie, iar împreună cu dragostea și îmbrățișările primite cu generozitate de la Moș, le-au dăruit copilașilor din cele trei grădinițe. La rândul lor, micuții i-au răsplătit cu cântece, jocuri și zâmbete izvorâte din sufletele pure și curate.
Bucuria și mulțumirea din ochii copiilor au fost darul cel mai de preț primit azi de elevii Școlii, care prin gestul lor, au reconfirmat faptul că valorile insuflate de dascăli și părinți sunt cultivate permanent, iar bunătatea și dragostea de oameni răsplătite pe măsură.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu