11 ianuarie 2018

Tineri absolventi la I.J.J. Bacau

0 Comentarii
            
În urma absolvirii  Şcolii de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni, trei tineri au fost repartizaţi  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

         Cei trei tineri jandarmi, sergent major Rău Diana, sergent major Bălan Daniel Cătălin și sergent major Mateescu Mihai Alexandru au fost repartizaţi în unitate în urma mediilor obţinute, vor fi noii noștri colegi şi ne vor sprijini în toată activitatea viitoare.
         In data de 8 ianuarie, într-un cadru festiv, aceştia au fost prezentaţi  colectivului de catre comanda  unităţii, totodată fiind repartizaţi la structurile în care îşi vor desfăşura activitatea.
         De asemenea, le-au  fost  prezentate  câteva din atribuţiile şi misiunile specifice Jandarmeriei Române, au aflat care este zona de competenţă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău dar şi tot ceea ce ţine de fiecare domeniu de activitate.
         În perioada următoare aceştia  vor desfăşura  un program de acomodare  şi vor participa la misiuni alaturi de colegi cu experienţă.

         Totodată , pentru o perioadă de cinci luni, ne vor fi alături  în misiunile şi activităţile cotidiene si  12 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care vor parcurge un stagiu de pregătire.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu