18 februarie 2018

Autobuzul dragostei

0 Comentarii
Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău te invită sâmbătă, 24 februarie 2018, între orele 10:00 și 16:00, la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului: „Autobuzul dragostei” ce marchează o zi de tradiție și sărbătoare privind celebrarea dragostei în orașul băcăuan, eveniment aflat la a XIII-a ediţie.  
Proiectul este organizat de către Liga Studențeacă din Bacău în parteneriat cu Primăria Municipiului Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, S.C Transport public S.A., și Arena Mall. „Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri la fiecare stație pentru a îmbarca îndrăgostiții de toate vârstele ce au ca destinație „iubirea”. Astfel, pentru a accentua tabloul romanțios, autobuzul va staționa, între orele 13:00-14:00, în parcarea Hotelului Moldova și între orele 14:15-15:30, în parcarea Arenei Mall. În urma acestui eveniment plin de romantism și iubire, tinerii îndrăgostiți vor primi drept dovadă un certificat de dragoste valabil pentru o zi.
Timp de 6 ore, voluntarii Ligii Studențești vor avea ca misiune: IUBIREA. Vrei să marchezi ziua de 24 februarie cu o acțiune romantică și extraordinară? Vrei să-ți surprinzi sufletul pereche? Vrei să ai șansa de a participa și de a câștiga premii în urma „Tombolei Dragostei”? Atunci te ateptăm la „un gest de iubire”!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu