14 februarie 2018

COD GALBEN, ninsori abundente, local viscolite, depunere de strat consistent de zăpadă

0 Comentarii
Potrivit avertizării meteorologice COD GALBEN pentru judeţul Bacău, emisă de către  Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul 14 februarie, ora 11: 00  – 15 februarie, ora 11:00, în județul Bacău vor fi ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent.
Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.
     Utilajele și autospecialele Municipiului Bacău – 3 „sărărițe” (autospeciale cu lamă și distribuitor de antiderapant), 2 autocisterne de împrăștiat clorură de calciu, 5 tractoare cu plug şi un autovehicul cu motor de peste 220 cai putere, dotat cu lamă și distribuitor de antiderapant, sunt pregătite de intervenție pentru degajarea căilor rutiere din oraș și îndepărtarea zăpezii căzute.
De asemenea, vor interveni toate utilajele și autospecialele angajate, prin contract de către diferite societăți,  pe toate cele 8 sectoare, respectiv 9 loturi licitate,  în care a fost împărțit municipiul pentru deszăpezire.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu