22 martie 2018

Concert Jukebox & Bella Santiago - Beraria Valhalla

0 Comentarii
Concert Jukebox & Bella Santiago.

Îndrăgita trupă va susține pe 30 martie 2018 un concert “ediție specială” la Berăria Valhalla Bacău, în care veselia, carisma și energia muzicienilor vor completa un show live de excepție. Cele mai cunoscute hituri internaționale pop-rock, rock, pop, retro, funk, R&B, dance, alături de piesele originale Jukebox & Bella Santiago, vor face deliciul unei seri memorabile!

Trupa, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Românii Au Talent 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018). Iar povestea nu se oprește aici: “tonomatul” fabricat în România își îmbogateste constant și consecvent repertoriul și prestația, astfel încât fiecare show este o experiență unică, plină de energie și muzică bună, interpretată impecabil Live.

Cu aproape 20 ani de activitate și peste 1600 concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din România. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume și mai multe single-uri.

În februarie 2017 trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea Ta”, piesa având peste 1,4 milioane vizualizări pe YouTube. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârstă de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar la începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din cariera solo, “Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production: https://youtu.be/C2JUpxG9JSk

În luna februarie 2018 Jukebox & Bella Santiago au fost finaliști Eurovision România cu piesa “Auzi Cum Bate”, aceștia obținând cel mai mare punctaj de la juriul de specialitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu